Keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen eurovaaliehdokkaaksi

Tamperelainen Suvi Mäkeläinen lähtee Keskustan eurovaaliehdokkaaksi. Puoluehallitus nimesi Mäkeläisen virallisesti ehdokkaaksi tiistain kokouksessaan. Mäkeläinen toimii Keskustanuorten puheenjohtajana ja Tampereella kaupunginhallituksen jäsenenä. Mäkeläinen haluaa kampanjassaan puolustaa eurooppalaista yhteistyötä ja kansainvälistä Suomea.

“Tarvitsemme enemmän kansainvälistä yhteistyötä omaan kuoreen käpertymisen sijaan. Eurooppalaisen yhteistyön ei tarvitse tarkoittaa liittovaltiota tai massiivista byrokratiaa, vaan eurooppalaisella tasolla voidaan päättää yhdessä suurista kysymyksistä, kuten ilmastonmuutoksen torjunnasta ja turvallisuudesta. Euroopan unionin pitää olla vahva ja yhtenäinen suunnannäyttäjä muulle maailmalle,” linjaa eurovaaliehdokas Suvi Mäkeläinen.

 Mäkeläisen kärkiteemoja eurovaaleissa tulevat olemaan kansainvälisen yhteistyön vahvistaminen ja ilmastopolitiikka. Eurovaalit käydään sunnuntaina 26.5.

“Eurovaalit ovat vaarassa jäädä vähäiselle huomiolle kevään vaalisuman takia. Se on todella huolestuttavaa, sillä europarlamentissa päätetään monista suomalaisten elämään vaikuttavista asioista. Myös nuoren sukupolven ääni pitää saada paremmin kuuluviin Euroopassa,” vaatii eurovaaliehdokas Mäkeläinen.