Osallistu ja lahjoita

Sydän mukana

Kukaan ei pysty tekemään vaalikampanjaa yksin. Minulle on tärkeää, että pystyn ottamaan kaikki halukkaat mukaan kampanjaani. Halusit sitten jakaa mainoksia, tykätä julkaisuistani, jakaa kahvia tai suunnitella kannanottoja, niin jokaiselle löytyy paikka tästä joukkueesta.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai ole yhteydessä vaalipäällikköni Juhoon.


OTA YHTEYTTÄVaalikampanja vaatii tahdon ja taidon lisäksi myös rahaa. Opiskelijana, nuorena naisena ja etujärjestöjen vaalirahan ulottumattomissa olevana ehdokkaana kampanjaa täytyy tehdä pienellä budjetilla luovasti ja kekseliäästi.

Jokainen euro lisää vaalikassaan tekee matkan kohti eduskuntaa hieman helpommaksi. Omien säästöjen lisäksi pienikin rahallinen apu auttaa valtavasti. Lahjoittaa voit kätevästi ja nopeasti varainhankintatyökalun kautta:


LAHJOITA

Vaihtoehtoisesti voit osoittaa tuen tukiyhdistykseni tilille FI93 5730 0820 9235 44 (viite 1517)

Mitä kaikkea lahjoitetulla rahalla voi sitten esimerkiksi saada?

0

Suklaata jaettavaksi toreille ja turuille
0

Vaalitilaisuuteen kahvia ja pullaa
0

Bensarahaa kiertämiseen
0

Mainos paikallislehteen
0

Valotaulumainontaa Tampereella

Kiitos tuestasi!

Ehdokkaan vaalirahoitusta sääntelee laki ehdokkaan vaalirahoituksesta (273/2009). Vaalirahoituslain mukaan vaalirahoituksella tarkoitetaan rahoitusta, jolla katetaan ehdokkaan vaalikampanjan ne kulut, jotka ovat aiheutuneet aikavälillä kuusi kuukautta ennen vaalipäivää ja kaksi viikkoa vaalipäivän jälkeen, riippumatta siitä, milloin nämä kulut maksetaan.

Ehdokkaan vaalirahoitus voi koostua ehdokkaan omista varoista ja ehdokkaan ottamista lainoista, ehdokkaan, ehdokkaan tukiryhmän tai muun yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimivan yhteisön saamasta tuesta ja muusta tuesta. Eduskuntavaaleissa vaalirahoitusilmoituksen on velvollinen tekemään kansanedustajaksi valittu ja varaedustajaksi vaalien tulosta vahvistettaessa määrätty.

Lisätietoja vaalirahoituksesta osoitteesta: http://www.vaalirahoitusvalvonta.fi/.


Facebook


Twitter


Linkedin


Instagram